4 Ekim 2011 Salı

Captan’s Hause Silivri’de

Captan’s Hause hafta sonu gerçekleşen açılışın ardından hizmet vermeye başladı. Silivri Belediyesi tarafından yeni bir düzenlemeyle Atatürk Caddesine gelen hareket Captan’s Hause’yle daha da canlanacağa benziyor.Captan’s Haouse’nin açılış törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Elif Uzun, CHP’li belediye meclis üyeleri ve çevre esnafı katıldı. Açılış kurdelesini Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar, Başkan Yardımcıları ve mekân sahibi Recai Güler birlikte kesti. Ardından Açılış kokteylle devam etti.

Basın mensuplarına yeni mekanlarıyla ilgili bilgi veren Captan House’nin sahibi Recai güler öncelikle açılışlarına katılan herkese teşekkür etti ve “yeni mekanımızda Silivrililere kaliteyi yaşatmak istedik. Silivri’de dört mevsim yaşandığı için mekanımızı buraya açmak istedik. Nezih mekânımızda her gün nefis yemeklerimiz, atıştırmalık aperatiflerimiz, kahve sohbetlerimizle misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

Modern bir şekilde dizayn edilen Captan’s House, keyifli akşam sohbetleri için ideal bir mekan. Ayrıca müzik sevenler için yakın zaman da canlı müzik akşamları da düzenlenecek. Alkollü ve alkolsüz içecekleri, mekana özel tatlarıyla Captan’s House farkı yaşamak isteyenleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder